Karya Seni Fotografi Anda

Pakej Foto Kahwin Lensa Jati

Di Lensa Jati, kami memperkenalkan pakej promosi terbaru bermula RM500!.

Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan BOLEH BAYAR ANSUR-ANSUR!
Anda inginkan memori perkahwinan anda diabadikan? Dapatkan tawaran hebat jurufoto perkahwinan kami dengan harga promosi 3 KALI BAYAR secara ANSURAN 100% tanpa interest!

Hubungi saya, Ainaa Mardhiah di 019-9197005. Tempahan tarikh fotokahwin utk 2013 dan 2014 masih dibuka.

Pakej Balai Raja Sehari


Menjelang tahun 2013 ini, kami menawarkan harga PROMOSI;

SENARAI PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN

(A) PAKEJ EKONOMI SHOOT & BURN

Unlimited photoshoot

(Semua gambar yang diambil akan di-burn dalam PhotoDVD untuk diserahkan kepada pengantin tanpa diedit)

Free gift: (tertakluk kepada stok atau akan ditukar dengan cenderahati yang seumpamanya)

– Frame besar beserta gambar terpilih 8″x12” inchi

– Mini Wedding Potraiture

– PhotoSlide Show

– Photo-DVD/CD

FREE outdoor photoshoot!

RM500 Harga PROMOSI TERKINI!

(B) PAKEJ EKSKLUSIF STICKY ALBUM

Unlimited photoshoot

120 keping gambar saiz 4R

10 keping gambar besar saiz 8R (A4) + 6R

1 album eksklusif perkahwinan premium

-kulit keras

-40 halaman album tebal/keras (hard pages)

Free gift: (tertakluk kepada stok atau akan ditukar dengan cenderahati yang seumpamanya)

– Frame besar beserta gambar terpilih 8″x12” inchi

– Mini Wedding Potraiture

– PhotoSlide Show – Photo-DVD/CD

FREE outdoor photoshoot!

RM 1300

(C) PAKEJ CUSTOM ALBUM CHOMEL

Unlimited photoshoot

1 album Custom Album Chomel 6″x16″ inchi

-kulit keras

-20 halaman tebal (hard pages)

Free gift: (tertakluk kepada stok atau akan ditukar dengan cenderahati yang seumpamanya)

– Frame besar beserta gambar terpilih 8″x12” inchi

– Mini Wedding Potraiture

– PhotoSlide Show – Photo-DVD/CD

FREE outdoor photoshoot!

RM1300 Harga PROMOSI TERKINI!

(D) PAKEJ CUSTOM GRAND ALBUM

Unlimited photoshoot

1 Custom Album 8″x24″ inchi

-kulit keras

-20 halaman tebal (hard pages)

Free gift: (tertakluk kepada stok atau akan ditukar dengan cenderahati yang seumpamanya)

– Frame besar beserta gambar terpilih 8″x12” inchi

– Mini Wedding Potraiture

– PhotoSlide Show

-Photo-DVD/CD

FREE outdoor photoshoot!

kini PROMOSI pada hanya RM1500 sahaja!

(E) PAKEJ CUSTOM ALBUM CHOMEL+STICKY ALBUM

Unlimited photoshoot

1 album Photobook Custom Album Chomel 6″x16″ inchi

-kulit keras

-20 halaman tebal (hard pages)

+

80 keping gambar saiz 4R

3 keping gambar besar saiz 8R (A4)

1 album eksklusif perkahwinan

-kulit keras

-20 halaman album tebal/keras (hard pages)

Free gift: (tertakluk kepada stok atau akan ditukar dengan cenderahati yang seumpamanya)

  – Frame besar beserta gambar terpilih 8″x12” inchi

  – Mini Wedding Potraiture

  – PhotoSlide Show 

  – Photo-DVD/CD

FREE outdoor photoshoot!

RM1600 Harga PROMOSI TERKINI!

(F) PAKEJ EKSKLUSIF CUSTOM + STICKY GRAND ALBUM

Unlimited photoshoot
1 Custom Album 8″x24″ inchi
-kulit keras
-20 halaman tebal (hard pages)

+

120 keping gambar saiz 4R
10 keping gambar saiz 8R (A4) + 6R
1 album eksklusif perkahwinan premium
-kulit keras
-40 halaman album tebal/keras (hard pages)

Free gift: (tertakluk kepada stok atau akan ditukar dengan cenderahati yang seumpamanya)

– Frame besar beserta gambar terpilih 8″x12” inchi

– Mini Wedding Potraiture

– PhotoSlide Show
– Photo-DVD/CD
 FREE outdoor photoshoot!

kini PROMOSI pada hanya RM2000 sahaja!

*ADD-ON

  • Outdoor photoshoot

   Sekarang PERCUMA!

Untuk pelanggan yang mahukan Kristal Album, kami juga boleh sediakan.

Ayuh, hubungi kami untuk rundingan harga yang istimewa!

*Harga pakej yang ditawarkan di atas adalah meliputi servis jurufoto dari Make-up (optional), Akad nikah, Bersanding, Majlis Tepung Tawar, Makan Beradab, Foto Keluarga, Majlis Potong Kek etc, dan Outdoor pada hari yang sama dalam tempoh waktu 5 jam. (1 jam extra yang seterusnya dikira RM50 sejam)

* Majlis Akad Nikah yang dibuat pada hari lain (biasanya pada malam sebelum Majils Kenduri) dikira servis hari lain, dengan cas RM300. Tempat bermalam dan mileage adalah atas rundingan. Runding lebih lanjut? hubungi 019-9197005 (Ainaa)


~ Kepuasan Anda Tanggungjawab kami… ~

Pakej Balai Agenda

Pakej Hari Keluarga

16 responses

  1. suzy

    saya ingin tahu price untuk pakej2 anda ini

    March 27, 2009 at 5:50 am

    • lensajati

      Assalamualaikum

      Buat masa ini, kami menawarkan harga PROMOSI;

      PAKEJ A (ekonomi)
      120-150 keping gambar saiz 4R
      4 keping gambar saiz 8R (A4)
      1 album perkahwinan premium
      1 keping DVD
      RM 650

      PAKEJ B

      120-150 keping gambar saiz 4R
      termasuk lebih dari 50 keping gambar dengan “digital design”
      6 keping gambar saiz 8R (A4)
      1 album perkahwinan premium
      1 keping DVD
      RM 850

      PAKEJ C

      Unlimited photoshoot
      200 keping gambar saiz 4R
      8 keping gambar saiz 8R (A4)
      1 photobook perkahwinan premium
      -kulit keras
      -40 halaman album tebal/keras (hard pages)
      1 keping DVD
      RM 1700

      *ADD-ON

      Outdoor photoshoot
      RM50

      ~ Kepuasan Anda Tanggungjawab kami… ~

      April 1, 2009 at 7:45 am

  2. Khadijah Shukri

    salam..
    aina yg jd photoghapher ekk??
    insyaAllah ija mgkn nk kwin thn nie..
    saje nk tau.. =)

    February 4, 2010 at 11:21 am

  3. noorealina

    salam..kedai ni kat mana?kn charge x lau ambil kat pekan?

    March 22, 2011 at 6:03 am

    • lensajati

      HQ Lensa Jati di Pekan.. xde charge.. just contact 0199197005 utk info. tq

      March 31, 2011 at 6:08 am

      • lensajati

        Lensa Jati beroperasi di Seluruh Pahang, Terengganu dan Kota Bharu.

        March 31, 2011 at 6:09 am

  4. ezan

    as salam,kak ezan nak tanya beberapa soalan: 1)pakej ekslusif 2011 tue custom book ker?
    2)saiz?
    TQ

    May 1, 2011 at 3:27 pm

    • lensajati

      salam, ezan, nnti akak update awak ye.. tq dear

      May 12, 2011 at 11:39 pm

  5. farhana

    salam..nk tau..sy dh kawin lama dh tp zaman kitorang xde fotoshoot outdoor ni,kalo nak ambk pakej outdoor saje ble tak?and brp kos kalo ble?sorry…hrp dpt di beri info…

    September 17, 2011 at 12:05 pm

    • lensajati

      Salam.
      Iya, boleh… complete outdoor photoshoot kita buat RM200 utk satu sesi. Gambar kita burn dlm cd/dvd + kita bagi photo slideshow dlm bentuk video clip pendek. Utk jadikan album (custom album @ sticky album… harga boleh runding). Apa2 boleh direct dgn sy, Ainaa 019-9197005. 🙂

      November 28, 2011 at 1:57 am

  6. amy

    tarikh kawen 15 mac 2013 di pcb
    sy nk pakej ni…brape hrga???
    foto indoor n outdoor unlimited
    story book
    frame gmbr bsar serta gmbr

    October 17, 2012 at 4:23 pm

    • lensajati

      harga dan fully pakej boleh lihat di atas. untuk booking, hubungi 0199197005..

      March 6, 2013 at 1:51 am

  7. syaheeda ismail

    salam, boleh email quotation untuk pakej perkahwinan..thank u..

    March 25, 2013 at 2:32 am

    • lensajati

      sy emelkan ke emel saudari. tq

      April 7, 2013 at 4:07 am

  8. syarif

    kalau buat kat kuala lumpur leh tak , utk hari nikah malam n esoknyer kenduri ……. kalau macam tu berapa hergenyer

    July 13, 2013 at 5:02 am

    • lensajati

      salam. maaf en, buat masa ni kami stop dahulu servis bahagian KL. terima kasih

      August 13, 2013 at 8:44 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s